Leveren tegels

Leveringsdienst
Uw bestelling leveren wij compleet en stipt op de door u gewenste termijn. Waar we wel aantekenen dat e.e.a. wel op voorraad moet zijn bij de importeur. Het kan altijd zo zijn dat er levertijden kunnen zijn. iets  Mocht er binnen korte tijd nog een kleinigheid ontbreken, dan zorgen wij snel mogelijk voor een oplossing.

 

Service

Complete service
Uw oude vloerbedekking, parket of tegels moet verwijderd worden? U hebt nog geen tegelzetter? Van begin tot en met de oplevering alles in één hand.

Showroom

Enorme keuze
Laat u zich inspireren door onze moderne exposities met ruime innovatieve toepassingsvoorbeelden en top-actuele tegelpatronen. Voor iedere smaak, toepassingsgebied en eis het passende. Onze exposities zijn altijd bij de tijd en geven u een uitgebreid overzicht van wat met tegels vandaag de dag allemaal gerealiseerd kan worden.

Individueel advies
Een ervaren team van consulenten ondersteunt u intensief bij uw project. Competente, creatieve consulenten gaan samen met u aan tafel zitten om volgens alle regels van de kunst een planning op maat op te stellen, die voldoet aan uw wensen en behoeften. Maak van uw huis een nieuwe welzijnsplaats. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook.

Complete service
Uw oude vloerbedekking, parket of tegels moet verwijderd worden? U hebt nog geen tegelzetter? Van begin tot en met de oplevering alles in één hand.

Leveringsdienst
Uw bestelling leveren wij compleet en stipt op de door u gewenste termijn. Mocht er binnen korte tijd nog een kleinigheid ontbreken, dan zorgen wij snel voor een oplossing voor u.

Advies

Individueel advies

Wij ondersteunen u graag bij uw project. Competente, creatieviteit  gaan samen met u zitten om volgens alle regels van de kunst een offerte en planning op maat op te stellen, die voldoet aan uw wensen en behoeften. Maak van uw huis een nieuwe welzijnsplaats. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Dan begint voor u de ultieme woonbeleving.

Tegels Veenendaal

Hendriksen Tegels in Veenendaal is een tegelspeciaalzaak met een samenstelling van een frisse collectie. Verbaas u over de uitgebreide overzichtelijke showroom. En omdat het budget vaak een belangrijke rol speelt, is ook met de betaalbaarheid terdege rekening gehouden.

De nieuwste ontwikkelingen voor woonkamervloeren worden ruim onder de aandacht gebracht. De vloer vormt de basis van uw interieur. En dus is het van groot belang dat u de vloer vindt waarop u zich thuis voelt.
De steeds verfijnder wordende glazuurtechnieken blijven verrassen. Op dit moment voeren de stroken vloeren van 30 bij 120, 26x160 centimeter een welkome aanvulling op de bestaande vierkante maten.

Keramisch parket
Keramisch parket is absoluut de topper in keramiek, een natuurlijke (houten) uitstraling met alle voordelen van een tegelvloer. Niet alleen voor kamer vloeren, maar ook ideaal voor winkelvloeren. Hendriksen Tegels heeft een uitgebreide collectie keramisch parket. Een voordeel is, in tegenstelling tot een houten parketvloer, dat een keramische parketvloer uitermate geschikt is voor vloerverwarming.
Badkamer en keuken vormen inmiddels een volwaardig onderdeel van de woning. Een met zorg uitgekozen wand-vloertegel bekroont daarom de uitstraling. De nieuwste trends, van mozaïek tot afmetingen van 60 bij 100 centimeter, vindt u in de toonzaal.